POS PC Nedir?

pos-pc-nedir

Pos Pc NEdir sorusu özellikle alışveriş yaaprken sıra bekleyenlerin ara ara merak ettiği ama adını bilemedikleri bir konudur 🙂 Pos PC ürünleri perakende satış yapılan alanlarda, kasa çözümleri olarak kullanılabilen özel geliştirilmiş pc modelleridir. İşletmeler de sipariş takibi, hesap takibi son işlemlerde kullanılmasının yanı sıra, depo ve benzeri gibi organizasyon yapılarında ürün giriş çıkışlarının takibinde el terminalleri aracılığı ile merkezi yönetimi sağlar.

POS PC nelerden oluşur ?

Pos PC’ler nakit çekmecesi, manyetik kart okuyucu, müşteri ekranı ve yazıcı gibi opsiyonel donanımlar ile birlikte kullanılabilir. Pos PC’er süreçlerin hızlanmasını, tek ekrandan kontrol edilmesini ve hesaplama işlemlerinin tek ekran üzerinden yapılmasını sağlayan pratik bilgisayarlardır. Pos PC’ler birden fazla alternatif giriş seçeneği sunarak her sisteme adapte edilebilirler. Windows veya Linux işletim sistemleri ile kullanılabilirler.

Pos PC Nedir?

POS PC nerelerde Kullanılır?

  • Market, manav, bakkal, restaurant ve benzeri perakende satış yapılan alanlarda,
  • Depo ve benzeri ürün takibi (giriş – çıkış) yapılan alanlarda,
  • Endüstriyel takip gerektiren yönetim ekranlarında,
  • Barkod sistemi ile entegre sistem elemanı olarak.

Sizde işletmenizin yönetiminde, proseslerinizin koordinasyonlarında ve barkod temelli projelerinizde POS PC’leri tercih edebilirsiniz. Merpazar.com olarak POS PC konusunda geçmişten tecrübemiz ile size en uygun alternatifi değerlendirir ve sunarız. sizde POS PC kullanmak ve bunlar hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilrsiniz. Aşağıda bulunan linkten ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir