Panel PC Nedir?

Panel pc nedir? Panel pc all in one mantığı ile geliştirilen, panel mantığı ile özelleştirilmiş pc modelleridir. Panel pc’ler bütün birimleri kendi içerisinde barındıran ve farklı port yapıları sayesinde bir çok farklı uygulamada kullanıma müsait ürünlerdir. Kendi içinde fiziksel boyut, ekran çözünürlüğü ve kasa yapısı olarak farklılıklar gösterebilir.

Panel Pc Nerelerde Kullanılır ?

Panel pc ürünlerimiz Bilgi Ekranı, Dijital Sinyal Sistemleri, Reklam Terminali, Akıllı ev sistemler, Ev İçi Kontrol Cihazı, Akıllı Enerji Uygulamaları, Güvenlik Sistemleri, Genel İletişim sistemleri, Mesafeli Veri Toplama Sistemleri, Navigasyon Sistemleri, Servis Kiosk Sistemleri, Endüstriyel Kontrol Sistemleri ve Ekipmanlar Arası İletişim gibi bir çok alanda kullanılmaktadır. Kompakt yapısı sayesinde her alana uygulanabilen çözümlerdir. Kendi içinde kullanıcağı ortama göre farklılıklar gösteren güvenlik sertifikaları mevcuttur. Özellikle endüstriyel üretim ve dış alanda kullanılan panel pc modellerimizde IP sertifikası tercih edilmektedir. Bu sertifikaya sahip ürünlerimizde suya ve toza karşı dayanıklılık vardır. Tek kasa tasarımları sayesinde titreşimli alanlarda kullanıma uygundurlar. Bu sayede ürünlerimiz her ortamda kullanıma uygun olmanın yanı sıra, dış etmenlerden etkilenmediği için uzun çalışma ömürlerine sahip olur.

Panel pc modellerimizde sizlerin tercihlerine göre birim değişiklikleri yapabiliriz. Basit proses yönetimleri için optimum bileşenler ile kullanabileceğiniz gibi, yüksek performans gerektiren proseslerde ise üst seviye bileşenler ile takviye edilebilir.

Panel pc modelleri tasarımsal olarak farklılıklar gösterebilir.Özellikle alüminyum kasalarda oluşan ısıyı dışarı atmak için geliştirilmiş özel tasarımlı ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Aşağıda bünyemize yeni kattığımız Jetway 23.8″ inch 238SC i5 8400 Panel PC mizin arka kısmını görmektesiniz. Bu tasarım sayesinde özellikle soğutma anlamında fansız olmasına karşın yüksek performans elde edilebilmektedir.

Panel PC’lerin diğerlerinden farkı nedir?

Panel pc modelleri endüstriyel kullanım amacı ile geliştirildiğinden dolayı, özellikle endüstride kullanılan özel port girişlerine veya çoklu port girişlerine sahiptir. Yukarıda örneğini vermiş olduğumuz Jetway 23.8 inch 238SC i5 8400 Panel PC cihazımızın portlarını aşağıda görebilirsiniz. Size özel port ihtiyacınız olan ürünleri seçerek, proseslerinizi daha optimize bir hale getirebilirsiniz.

Jetway 23.8 inch 238SC i5 8400 Panel PC portlar
Jetway 23.8 inch 238SC i5 8400 Panel PC Portlar

Panel pc modellerimiz optimum bileşenlerden başlayarak en üst seviye bileşenlere kadar farklı seçeneklerde size sunulmuştur. Hangi uygulamalarda kullanabileceğiniz hakkında bilgi almak veya uygulamanıza en uygun panel pc modelleri hakkında ister telefondan ister mailden isterseniz de bir çayımızı içerek bizden bilgi alabilirsiniz. Aşağıdaki linkte ürünlerimizi inceleyebilir, merpazar.com’un 30 yıllık sektör tecrübesinin garantisi ile alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir