Dokunmatik Panel PC Nedir?

Dokunmatik Panel Pc Nedir sorusunun cevabın vermeden önce, panel pc nedir sorusunun yanıtını vermemiz gerekmektedir. Panel Pc Nedir? konulu makalemizde detaylı olarak anlattığımız gibi, panel pc’ler nedir? yazımızı inceleyebilirsiniz.

Panel PC ürünleri, özellikle endüstriyel alanda kullanım için geliştirilmiş ALL in One PC olarak ta tabir edilen pc modelleridir. Tamamen yekpare bir yapıdan oluşan panel pc ürünleri, ekran ve kasanın birleştirilerek, bir kasa içinde sabitlenmesi ile yapılmıştır. Panel pc ürünleri, endüstriel ortamlarda kullanılmasından dolayı dışarıdan gelebilecek etkilere dayanması amacı ile endüstriyel dayanıklılık standartlarında üretilmişlerdir. Suya, toza ve darbelere dayanıklı olan panel pc ürünleri, kendi içerisinde kullanım alanına göre tasarımsal ve donanımsal farklılıklar gösterebilirler.

Dokunmatik Panel PC nedir?
Dokunmatik Panel PC nedir?

Dokunmatik panel pc nedir sorusunun cevabı ise endüstriyel alanlarda, klavye ve mouse gibi donanımların kullanılmasına imkan bulunmayan ortamlarda kullanım için geliştirilen pc modellerine verilen isimdir.  Özellikle üretimhanelerde otomasyon ile yapılan üretim proseslerinde verilerin görüntülenmesi ve temel komutların verilmesini sağlayan pratik bir kullanıma sahiptir.

Dokunmatik panel pc ürünleri nerelerde kullanılır;

Dokunmatik panel pc nedir?
Otomasyon Sistemleri
Fabrika Uygulamaları
Self Servis Terminaller
Akıllı Şehir Uygulamaları
Akıllı Giriş Sistemleri
Medikal Makine Uygulamaları
Sanayi Makine Uygulamaları
Kontrol Panel Uygulamaları
Araç İçi Eğlence Sistemleri

gibi alanlarda kullanıma uygun ve bu alanlara özel geliştirilen ürünleridir. Bir çok uygulama tecrübesinden sonra merpazar.com olarak sahada bulunan binlerce Dokunmatik Panel PC ürünümüz ile edindiğimiz tecrübeyi siz değerli kullanıcılara sunuyoruz. Ürün gamımızda sizin ihtiyacınıza uygun hazır ürünler bulunduğu gibi ihtiyacınıza özel çözümlerde üretebilmekteyiz.
Sizin istediğiniz işletim sistemi ile (Windows, Linux, Debian, Android v.b.) hazırlanabilirler. Yine sizin tercih edeceğiniz donanım özellikleri ile projelendirilip tarafınıza sunabiliriz.
Aşağıda bulunan linklerden ürünlerimizi inceleyebilir, size özel çözümlerimiz hakkında bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Dokunmatil Panel PC Nedir sorunuzun cevabını verebildiğimizi umarız. Konu hakkında soru, görüş veya eleştirilerinizi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir