OpenProject Nedir?

OpenProject , konumdan bağımsız ekip işbirliği için web tabanlı “Trello ve Jira gibi tescilli çözümlere bir alternatif ” ücretsiz bir proje yönetim sistemidir .
Geliştirmesi çoğunlukla OpenProject GmbH adlı bir şirket tarafından yapılmaktadır.

Kişisel kullanım için ücretsiz olarak kullanabilir ve kendi sunucunuzda kurabilir (ve barındırabilirsiniz). Bu sayede verilerinizi kontrol edebilirsiniz. Tabii ki, bir Bulut veya Kurumsal sürüm kullanıcısıysanız premium özelliklere ve öncelikli yardıma erişebilirsiniz.

OpenProject Özellikleri:

OpenProject Nedir?
OpenProject Nedir?

Project planning and scheduling:
Proje planlama ve zamanlama özelliği ile ,
Paylaşılan zaman çizelgeleriyle, proje planınızı birlikte oluşturmak ve görselleştirmek için tüm ekibinizin deneyimini ve yaratıcılığını etkinleştirebilirsiniz.

Product roadmap and release planning:
Ürün yol haritası ve sürüm planlama özelliği ile,
OpenProject, ürün yol haritanızı planlamanın, görselleştirmenin ve iletmenin en kolay yoludur. Ürün yol haritanızı paydaşlarınızla paylaşın, fikirleriniz hakkında geri bildirim alın ve ayrıntılı bir yayın planına bölün.

Task management and team collaboration:
Görev yönetimi ve ekip işbirliği özelliği ile,
Takımlarınızın çalışma hayatını daha basit, daha üretken ve daha keyifli hale getirin. OpenProject, ekiplerin işlerini takip etmelerinin ve sonuç almanın en kolay yoludur.

Agile ( Çevik Yazılım Geliştirme Manifestosu ) ve Scrum ( Şeffaflık , Denetleme , Uyrlama ) :
Agile takımlarının kısa geliştirme döngüleri vardır. Her sürümle oluşturmak, ölçmek ve öğrenmek için hızlı bir şekilde tekrar ederler. Hızlı kullanıcı geri bildirimleriyle zaman kaybetmezler ve doğru şeyleri oluşturmaya odaklanabilirler. OpenProject, Scrum gibi çevik metodolojileri kullanmak isteyen çevik ekipler için mükemmel bir araçtır.

Time tracking, cost reporting and budgeting:
Zaman takibi, maliyet raporlama ve bütçeleme özelliği ile,
OpenProject zaman takibini kolaylaştırır. Proje bütçeleri ve harcanan maliyetlerin üstünde kalın. Proje performansı ve tahsis edilmiş kaynaklar hakkında doğru ve güncel bilgiler için özel raporlar oluşturun.

Bug tracking:
Hata izleme özelliği ile,
Kalite güvence ekipleri, ekip içinde ve departmanlar arasında hızlı sorun takibine ve açık iletişimden yararlanır. OpenProject, QA yöneticilerine ve test kullanıcılarına hataları yakalamak, sınıflandırmak ve öncelik sırasına koymak için bir platform sunarak hata takibinde mükemmeldir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir