Kablosuz Aktarım Nedir?

kablosuz-aktarım-nedir
kablosuz-aktarım-nedir

Kablosuz Aktarım ;

İki veya daha fazla nokta/lokasyonun wireless bağlantı üzerinden haberleştirilmesidir.

Kablosuz Aktarım Nedir?
Kablosuz Aktarım

Point To Point ( Noktadan Noktaya ) iki farklı nokta/lokasyon arasında yapılan Kablosuz baglantıdır. Genellikle Şirketler , Kurumlar ve Şahıslar ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilirler

Kablosuz Aktarım Nedir?
Kablosuz Aktarım Nedir?
Kablosuz Aktarım Nedir?
Kablosuz Aktarım

Point to Multipoint  ( Tek Noktadan Çok Noktaya ) Tek bir nokta/lokasyon dan birden fazla nokta/lokasyona yapılan bağlantıdır. Mobese Güvenlik Kamera Aktarım , WISP’ (Wireless Internet Service Provider) ,Belediye Park, Bahçe internet ve özel alanların izlenmesi ve takibini yapan firmalar ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilirler

IEEE 802.11 standardında 2.4 Ghz ve ya 5 Ghz Frekansında özel olarak üretilmiş donanımlar kullanılarak, merkezde bulunan işletmenizin etrafındaki şubelerini kablosuz birbirine yada merkeze bağlayarak altyapı maliyetini düşürebilir, sabit hat kirası gibi giderleri ortadan kaldırabilir ve sağlam bir network altyapısına sahip olabilirsiniz.

Firmanızın iki veya daha fazla farklı binası/lokasyonu arasında ağ yapısı oluşturmanın en pratik, ekonomik ve hızlı yolu kablosuz ağ cihazları ile bir köprü kurmaktır.

Kablosuz Aktarım Ürünleri

Kablosuz ağ üniteleri ile uygun şartların (Yükseklik, açık görüş, uygun anten) sağlanması durumunda kilometrelerce uzaktaki lokasyonlarınız arasında kablosuz ağ oluşturabilir ve yüksek hızda iletişim sağlayabilirsiniz.

Mobese sistemleri görüntü aktarımı , güvenlik kamera görüntü aktarımı, wireless internet servis sağlayıcı, WISP, radyo link internet, sektör ve ihtiyaç bağımsız olarak uzak birimler, kurumlar,yerleşkeler arası noktadan noktaya ve çok noktalı çözümleri içeren; maliyet düşürücü, kablolama zahmetinden kurtarıcı, kurulum ve devreye alma kolaylığı ile birlikte hızlı kurulum , yönetim ve arıza durumlarında sunduğu hız ve kolaylıklarla göz dolduran uygulamalardır.

Kablosuz Aktarım Nedir?
Kablosuz Aktarım Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir