Android Masaüstü Bilgisayar

Andorid masaüstü bilgisayar veya alışılagelmiş tabir ile android desktop pc ürünleri, özellikle android işletim kullanıcılarının tercih ettiği ürünleridir. Android masaüstü Pc ürünlerimiz endüstriyel kullanımın yanı sıra, son kullanıcı içinde alternatif oluşturmaktadır.

Endüstriyel kullanım alanında özellikle uygulama geliştiricileri ve android uygulama kullanıcılarının kolaylık getirmesi nedeni ile tercih ettiği ürünlerimiz, android işletim sisteminin bütün kullanılabilirliğini tüketicilere sunmaktadır. Android işletim sistemi özellikle telefon dünyasında ciddi bir ekosistem oluşturmuşken, telefonda kullandığımız bir çok uygulamayı, masaüstü Ppc’de kullanmanıza olanak sağlar.

App yani uygulamalar ile yaşadığımız teknoloji çağında, kullanım olarak diğer işletim sistemlerine ciddi rakip olan android işletim sistemi, gün geçtikçe her alanda yol katetmektedir. Akıllı ev uygulamalarından, otomobil uygulamalarına kadar gündelik hayatın bir parçası olan android işletim sitemi, android masaüstü bilgisayarlar ile zaten girmiş olduğu hayatımıza, yön vermeye devam etmektedir.

 

Android Masaüstü Bilgisayar Nerelerde Kullanılır?

Android Masaüstü BilgisayarAndroid masaüstü pc modelleri son kullanıcının günlük rutininde yer alabileceği gibi gelişen iş teknolojileri nedeni bir çok iş sektöründe kullanılmaktadır. Özellikle uygulama tabanlı çalışan sistemlerde, uygulamaların yönetimi ve kontrolü için kullanılır. Hastane veya metro istasyonlarında gördüğünüz dijital ekranlarda, uygulama gerektiren makine ve aletlerde, kimlik kontrol alanlarında, üretim bantlarında, restoran ve kafelerde, şehirler arası otobüslerde bulunan yolcu ekranlarında ve benzeri bir çok alanda kullanılmaktadır.

Android Masaüstü Bilgisayar Avantajları Nelerdir?

Android masaüstü pc modelleri, android’in saf gücünden faydalanır. Çok fazla donanım ihtiyacı gerektirmediğinden düşük yatırımlar ile tedarik edilebilir. Açık kaynak oluşu nedeni ile özel geliştirmeler ve uygulamalar tasarlanabilir. Güvenlik standartları sayesinde kullanımı emniyetlidir. Bir çok farklı yapı ile entegre olabilir. Cihazlar arası ekosistem oluşturmanıza yardımcı olur.

Ninova Android Masaüstü Bilgisayar?

ninova android masaüstü bilgisayarNinova markamızın ürün gamında yer alan Android All in One Pc modellerimiz ile sizde android kullanımını masaüstü olarak tecrübe edebilirsiniz. Cihazlarımız aşağıdaki temel özelliklere sahip olmak ile beraber ihtiyaca göre özelleştirilebilir donanım ve yazılım alternatifleri mevcuttur.

Ninova Android Masaüstü Bilgisayar Temel Özellikleri

Çözünürlük 1920 x 1080 px
GPU Mali-G31 GPU
CPU Rockchip PX30 Quad Core Cortex-A35
Renk Desteği 16.7M Colors (RGB 6-bit + Hi_FRC)
Ram On-board DDR3 2G high-spead dual channel Ram(1G optional)
Hafıza On-board EMMC 8G 5.1 high-speed storage(MAX.128G optional) 1*TF slot,support MAX.128G TF card
GPU Mali-G31 GPU
Ram On-board DDR3 2G high-spead dual channel Ram(1G optional)
Hafıza On-board EMMC 8G 5.1 high-speed storage(MAX.128G optional) 1*TF slot,support MAX.128G TF card
İşletim Sistemi Android 9.0

Ürünlerimizi incelemek ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Android Masaüstü Bilgisayar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir