Markalarımız

MARKALARIMIZ

Mini ITX Anakart Markalarımız, Endüstriyel Panel PC Markalarımız ve Endüstriyel PC markalarımız

JETWAY TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI ve DİSTRİBÜTÖRÜ

Jetway Türkiye markalarımızMerpa Bilgi işlem 30 yıldır Endüstriyel Bilişim alanında hizmet veren bir bilişim firmasıdır. Bünyesinde JETWAY markalı ürünleri bulunduran Merpa Bilgi İşlem, JETWAY TÜRKİYE Yetkili Satıcısı ve Resmi Distribütörüdür.

Jetway Endüstriyel PC, Jetway Panel PC, Jetway Anakart ve Jetway Firewall ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. JETWAY Teknik servis ve Jetway Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

JETWAY TÜRKİYE olarak, JETWAY markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel JETWAY ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orjinal JETWAY ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Jetway Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


ELSKY TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI ve DİSTRİBÜTÖRÜ

elsky türkiye markalarımız Merpa Bilgi İşlem, ELSKY TÜRKİYE Yetkili Satıcısı ve Resmi Distribütörüdür.

ELSKY Anakart ve ELSKY Mini PC ve ELSKY SSD ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. ELSKY Teknik servis ve ELSKY Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

ELSKY TÜRKİYE olarak, ELSKY markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel ELSKY ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal ELSKY ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Elsky Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


TGC TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI ve DİSTRİBÜTÖRÜ

TGC Türkiye markalarımızMerpa Bilgi İşlem, TGC TÜRKİYE Yetkili Satıcısı ve Resmi Distribütörüdür.

TGC Server ve Sunucu Kasası, TGC Mining Kasası, TGC  Riser Kart, TGC Power Supply ve TGC Server Ekipmanları ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. TGC Teknik servis ve TGC Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

TGC TÜRKİYE olarak, TGC markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel TGC ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal TGC ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

TGC Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


GREENTOUCH TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI ve DİSTRİBÜTÖRÜ

GreenTouch Türkiye MarkalarımızMerpa Bilgi İşlem, GREENTOUCH TÜRKİYE Yetkili Satıcısı ve Resmi Distribütörüdür.

GREENTOUCH infrared / kızılötesi çerçeve ürünlerini, Rezistif (Resistive) Dokunmatik Cam Ürünlerini ve Kapasitif Dokunmatik  Cam ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. GREENTOUCH Teknik servis ve GREENTOUCH Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

GREENTOUCH TÜRKİYE olarak, GREENTOUCH markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel TGC ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal GREENTOUCH ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

GreenTouch Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


LILLIPUT TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI ve DİSTRİBÜTÖRÜ

Lilliput Türkiye markalarımızMerpa Bilgi İşlem, LILLIPUT TÜRKİYE Yetkili Satıcısı ve Resmi Distribütörüdür.

LILLIPUT Panel PC, LILLIPUT Dokunmatik  ekran ve LILLIPUT Mini Ekran ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. LILLIPUT Teknik servis ve LILLIPUT Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

LILLIPUT TÜRKİYE olarak, LILLIPUT markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel LILLIPUT ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal LILLIPUT ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Lilliput Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


MOREX TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI ve DİSTRİBÜTÖRÜ

morex türkiye markalarımızMerpa Bilgi İşlem, MOREX TÜRKİYE Yetkili Satıcısı ve Resmi Distribütörüdür.

MOREX Mini PC ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. MOREX Teknik servis ve MOREX Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

MOREX TÜRKİYE olarak, MOREX markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel MOREX ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal MOREX ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Morex Markalalı Ürünlerimizi İnceleyin


MITAC TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI 

mitac türkiye markalarımızMerpa Bilgi İşlem, MITAC TÜRKİYE Resmi Yetkili Satıcısıdır.

MITAC Mini PC, MITAC Endüstriyel Panel PC ve MITAC Anakart ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. MITAC Teknik servis ve MITAC Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

MITAC TÜRKİYE olarak, MITAC markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel MITAC ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal MITAC ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Mitac Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


MIKROTIK TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI 

mikrotik türkiye markalarımızMerpa Bilgi İşlem, MIKROTIK TÜRKİYE Resmi Yetkili Satıcısıdır.

MIKROTIK Router, Access Point, Switch, Yazılım, Eğitim, Lisans, Routerboard, Hotspot ve Kasa ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. MIKROTIK Teknik servis ve MIKROTIK Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

MIKROTIK markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel MIKROTIK ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal MIKROTIK ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Mikrotik Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


KINGFAST TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI 

kingfast türkiye markalarımızMerpa Bilgi İşlem, KINGFAST TÜRKİYE Resmi Yetkili Satıcısıdır.

KINGFAST 2.5″ ve m2 SSD ve KINGFAST Ram ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. KINGFAST Teknik servis ve KINGFAST Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

KINGFAST markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel KINGFAST ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal KINGFAST ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

KingFast Markalı Ürünlerimizi İnceleyin


ZEROONE TÜRKİYE YETKİLİ SATICISI 

zeroone türkiye markalarımızMerpa Bilgi İşlem, ZEROONE TÜRKİYE Resmi Yetkili Satıcısıdır.

ZEROONE Panel PC ürünlerini merpazar.com sitemizden tedarik edebilirsiniz. ZEROONE Teknik servis ve ZEROONE Bakım Onarım hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.

ZEROONE markalı ürünleri bizimle irtibata geçerek tedarik edebilir, projelerinize özel KINGFAST ürünlerini sizin için getirebiliriz. Ürünlerimiz Orijinal ZEROONE ürünleri olmakla beraber, profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

ZeroOne Markalı Ürünlerimizi İnceleyin