Mini PC Nedir?

Mini Pc Nedir

Mini pc nedir? sorusu son zamanlarda trend olan minimal tasarım anlayışı ile sıkça sorulan bir soru oldu. Mini pc, kompakt tasarımları sayesinde, alandan kazanmanızı sağlayan, standart pc işlevselliğine sahip küçük pc kasalarına verilen isimdir. Mini pc modelleri çok farklı kombinasyonlar ile var olmakla beraber asıl olarak 3 farklı kategoride incelenebilir.

Mini Pc Nedir? Modelleri Nelerdir?
Mini PC nedir? modelleri nelerdir?

Ev – Ofis Mini PC

Ev Ofis Mini PC

Ev ve ofislerde kullanıma uygun olarak tasarlanmış mini pc modelleri bu kategoriye girmektedir. Bu pc modelleri dar alanlarda kullanıma uygun, yatırım maliyeti düşük modellerdir. Temel olarak bir çok işlevi yerine getirebilirler. İnternet te gezinme, Netflix ve benzeri platformları kullanma, ofis ve erp programlarını kullanmaya uygun modellerdir. Boyutları nedeni ile küçük masalara, dar odalarda ve kalabalık ortamlarda yer sıkıntısı yaratmadan kullanılabilirler. Bu kategorideki ürünlerimizi aşağıda bulunan EV-Ofis PC linkimizden inceleyebilirsiniz.

 


 

Endüstriyel Mini PC

Endüstriyel Mini PC

Endüstriyel mini pc modellerimiz ise endüstriyel kullanım baz alınarak tasarlanmış pc modelleridir. Bu ürünlerde aranan temel özellikler zorlu çalışma koşullarında kesintisiz performans sergilemesidir. Bunu sağlamak adına genellikle endüstriyel pc modellerinde fansız tasarım benimsenir. Fansız tasarım sayesinde IP sertifikalarına uygun tasarımlar yapılabilmektedir. IP65 sertfikalı olan bir PC modelimizde suya ve toza karşı dayanıklılık bulunmaktadır. Bu ürünlerimiz tozlu, nemli ve dış ortamlarda kullanıma uygundur. Üzerinde fan olmadığından herhangi ızgara deliği de bulunmamaktadır. Bu deliklerin bulunmaması neden iile içerisine su ve toz almaz. Bu da arızalara karşı uzun ömürlü çalışma performansı sağlar. Endüstriyel PC modellerimiz ayrıca non-stop çalışmaya uygun ürünlerdir. Özellikle üretim hatlarında bulunan makina kontrollerinde ve proses kontrollerinde süreklilik esastır. Bu süreklilği Endüstriyel PC modellerimiz ile sağlayabilirsiniz.


Firewall Mini PC (Donanım)

Firewall Mini Pc modelleri ise özellikle ağ güvenliğini sağlamak için kullanılan özel tasarım mini pc’lerdir. Firewall, Voip veya kendi yazılımlarınızı kurabileceğiniz modellerimizde, çeşitli port desteği sunan seçenekler mevcuttur. Bu port desteği sayesinde ağınızı saldırılara karşı koruyacak bir kalkan görevi gören firewall yazılımlarınızı sisteme adapte edebilir ve sisteme giden veriyi denetleyebilirsiniz. Firewall PC modellerimizi aşağıda bulunan bağlantıdan inceleyebilirsiniz

#miniendüstriyelpc #minievpc #minifirewallpc #miniofispc #minipc #minipcçeşitleri #minipcçeşitlerinelerdir #minipcnedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir