Merpazar.com kimdir ?

1990 yılında başlayan bir maceranın günümüze yansımasıdır merpazar.com. Merpa Bilgi İşlem Ltd. Şti’ye ait bir marka olan merpazar.com, endüstriyel bilişim çözümleri alanında özelleşmiş, bu alanda yatırımlarına devam eden bir markadır. Mini itx anakart, Mini itx kasa, POS ve Panel PC, Dokunmatik ekran çözümleri ve OEM ürünlerde pazara hizmet sunmaktadır.

merpazar.com ne zaman kuruldu ?

Şirketimizin temelleri 1990 yılında, Genel Müdürümüz Ali Nail Koçyiğit tarafından Ankara’da atılmıştır. Endüstriyel alanda ihtiyaç duyulan bilişim teknolojilerinin ülkemizin gelişimi ile beraber rağbet görmesi sonucunda, firmamız bu alandaki boşluğu doldurmak adına ticari hayatına başlamıştır. 1990’dan bugüne geçen zaman süresinde, ürünlerin gelişimine ve piyasa taleplerine paralel olarak çeşitlilik artmış, çözüm seçenekleri alternatifler ile zenginleştirilmiştir.

Merpazar.com binası
Altıntepsi Mah. Öztekin Cad. No:28 Bayrampaşa / İstanbul

Endüstriyel bilişim sektörünün temelini oluşturan unsurlar ise tamamen makine altyapısının zenginleşmesi ve üretimin makineleleşmesi sonucunda gelişen ihtiyaçlardır. Uzun süreli çalışma saatlarine uyum gösterebilecek, her türlü ortam baskısı altında çalışabilecek ve proseslerin kesintisini optimize edecek çözümlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu minvalde, özellikle üretim ve son zamanlarda hizmet sektörlerinde donanımsal ve yazılımsal çözümler talep edilmektedir.

Merpazar.com olarak bu alana özelleşen firmamız, endüstriyel pc modelleri ile olsun, pos ve panel pc modelleri ile olsun çözümler üretmekte ve sizlere sunmaktadır. Bunların yanı sıra dokunmatik ürünlere olan talebide dikkate alarak bu alanda yatırımlarını ve ürün gamını zenginleştirmektedir. Dokunmatik cam, Resistif cam, Infrared / Kızılötesi Çerçeve ve Telli Kapasitif dokunmatik teknoloji çözümleri ile sektöre alternatifler üretmektedir.

Son zamanlarda özellikle son kullanıcı nezlinde değer kazanan mini itx ürünler konusunda uzman olan merpazar.com, bunların yanı sıra android anakart geliştirmeleri ile mobil dünyaya ve mobil teknolojiye yatırım yapmaktadır. Geliştirilen NINOVA markalı ürünler, bu alanda taleplere yanıt vermektedir.

Merpazar.com bunların yanı sıra Mikrotik Network ürünlerinin de distribütörlüğünü yapmaktadır. Mikrotik ürünlerimiz ile bir çok şirket, işletme ve devlet projesinde yer aldık. Özellikle toplu alanlarda paylaşılan internet ağlarında, kimlik numarası ile filtreleme çözümlerimiz ile ağ kullanıcıların, ağ sahiplerini yasal yükümlülük altında bırakmasına karşı çözümler ürettik. Bunların yanı sıra belirli noktalardan verilen internetin geniş alanlarda paylaşımı üzerine bir çok proje gerçekleştirdik.

Merpazar.com olarak 1990’dan bu yana elimizden gelen çabayı, ülkemize ve insanımıza olan inancımız ile gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İlk günden bu yana değişen tek şey tecrübemiz. Bunun dışında vizyonumuz, misyonumuz, enerjimiz ve konsantrasyonumuz ilk gün gibi devam etmekte.

Merpazar.com ailesine katılarak sizde Endüstriyel Çözüm Ortağınızı seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir